Odată cu creșterea nivelului de PSA, theory below, la fel crește șansele de a avea cancer de prostată.

Odată cu creșterea nivelului de PSA, theory below, la fel crește șansele de a avea cancer de prostată.

Odată cu creșterea nivelului de PSA, theory below, la fel crește șansele de a avea cancer de prostată.

Terapia chimio

Război chimic pentru cancer. Acesta este orice medicament oral sau intravenous care combat boala. Cel mai promițător agent în acest moment this medicament împotriva cancerului de San Taxotere, cares împiedică multiplies malignant cellulose.

Cât de eficient este? În studiile publicate anul trecut în New England Journal of Medicine, bărbații cu cancer de prostată rezistent la hormoni cărora li s-au administrat regimuri bazate pe taxotere cu supraviețuit cu aproximativ 19 luni, cu 2 până la 3 luni mai mult deci chimie treatment care includeau mitoxantronă.

Aveți o problemă? Greață și vărsături, căderea părului, diaree, răni la gură și oboseală.

Pentru cinema this cel mai bun? Bărbații al căror cancer răspândit nu răspunde la radiații și acest rezistent la lipsa de androgen.

Terapie cu radiatii

Spune-i opțiunea nucleară. Razele X cu energie ridicată, fie din fascicule bine focalizate, fie din semințe radioactive, sunt folosite pentru a distruge celulele cancer oase.

Cât de eficient este? Bărbații with vârsta sub 60 of ani treats with radiotherapy with external fascicul (EBRT) au avut o rată de supraviețuire fără cancer de 7 ani, approval of 80%, spun cercetătorii of the Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Bărbații mai tineri tratează cu seminarii radioactive au avut mai mult de 90% șanse să rămână fără cancer după 7 ani, potrivit unui studiu separat.

Aveți o problemă? Se estimează că cei 5 ani după EBRT sunt considerați la fel ca și barbarian devin impotenți la 5 ani după EBRT. Un studiu din International Journal of Radiation Oncology a constatat că acum 1 an însămânțară, 60% din cazurile în care raportează probleme de control la timpul urinar și 80% au suferit de impotență.

Pentru cinema this cel mai bun? Bărbații cu cancer la level glandei cu risc scăzut de răspândire care nu doresc sau nu pot fi operați. Dezavantajul radiației this că este nevoie de ani să știe cu certitudine dacă cancerul this yet activ.

Criochirurgie

Conduși de ultrasunete, medicii alunecă mai multe probe goale în glandă, apoi pompează în lichid ultracold (sub -40 ° F). Prostate this apoi dezghețată, înghețată și dezghețată din nou.

Cât de eficient este? Această generație de crioterapie este încă nouă, give a study llevated for 590 of patients from spitalul Michigan with cancer limited of organ sau cancer avansat local și-a stabilit șansele of a rămâne fără cancer within 60 și 70% după 7 ani.

Aveți o problemă? "Trebuie să înghețiți zona ușor în afara prostatei pentru a scăpa de orice cancer din margini," spune Judd Moul, MD, șef de surgery urologică la centrul medical al Universității Duke. "Acest lucru poate deteriora nervii care controlează erecțiile." Congelarea poate crea, from also, or gaură între rect și vezică, care poate provoca scurgeri de urină.

Pentru cinema this cel mai bun? Bărbați al cancer cancer de prostată a revenit după radio therapy. "Puteți îngheța o prostată chiar și după ce a fost iradiată," spune dr. Moul.

Androgeni privarea

A euphemism pentru cuvântul C – castrare – fie cu medicamente, fie, în cazuri foarte avansate, cu intervenții chirurgicale. Scopul this suppresses testosterone furnizarea și alți hormoni pe bază de androgeni care pot feeds cancerul de prostată.

Cât de eficient este? Studiile suggest the private androgen treatment, combinată with the treatment with external radia poii, poate îmbunătăți supraviețuirea the bărba alii to the cancer cancer this probable să se răspândească chiar în afara glandei sau leaves are. Similar, ușura durerile Osoase and obstruc obstruiile urinare.

Aveți o problemă? Bufeuri, creșterea sânilor, scăderea masei musculare, oboseală, depresie, creștere în greutate și scăderea colesterolului HDL.

Pentru cinema this cel erogan farmacia tei pret mai bun? Bărbații cu cancer care este răspândit și care primesc radiații și bărbații cu cancer avansat care suferă de dureri Osoase. "Hormonal therapy now vindecă de obicei, give menține cancerul scăzut or vreme," spune Paul Lange, MD, președinte de urologie la școala de medicină a Universității din Washington.

Managementul viitoare

Opțiunea cunoscută anterior sub numele de "așteptare atentă, așteptare conștientă." În cazurile în care cancerul this end of mic și crește lent, medicul dumneavoastră vă poate monitors starea, așteptând să înceapă treatment până când apar simptomele sau progresează cancerul.

Cât de eficient este? Atâta timp cât cancerul rămâne puroi, evita tratamentul inutil și posibilitatea efectului secundar.

Aveți o problemă? Aveți nevoie de a digital rectal exam și de o măsurare a PSA la fiecare 6 luni și de biopsii cu ac la 6 și 18 luni sau mai frecvent.

Pentru cinema this cel mai bun? Bărbații cu o cantitate foarte mică de cancer care este într-o categorie cu risc scăzut, spune Dr. Lange. "Dacă ai peste 40 de ani, aș spune că nu; dacă ai peste 60 de ani, poate fi sau opțiune."

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Acesta este un test incomod care are ca rezultat îngrijirea și salvarea vieții: un studiu recent din New England Journal of Medicine confirmă că sunt colonoscopia reduce riscul de cancer de colon cu ciumă cu 50%. Iată ce este rapid și murdar când trebuie să fii testat și ce simptome justifică apel la doctorul tău.

Dacă aveți mai mult de 50 de ani: „Dacă aveți 50 de ani, indiferent de ce, trebuie să vă faceți colonoscopy,” spune Anthony Kalloo, MD, director of gastroenterology and hepatology at Spitalul Johns Hopkins. Procedure needs a tub lung și flexibil și îl introduce prin rect. Asta îi ajută pe medici să caute polițiști – formări precanceroase – care, dacă sunt eliminați, pot opri cancer în urmele sale. Programai-l cu orice gastroenterolog.

Dacă sunteți Afro-American și aveți 45 de ani sau mai mult: „Dacă sunteți Afro-American, ar trebui să fii examinat la 45 de Ani”, spune Kalloo. A recent publication in JAMA has confirm that Afro-American bărbații au avut un risc crescut de cancer de colon la o vârstă mai mică decât bărbații albi.

Dacă aveți family history of colon cancer: dacă o rudă de gradul întâi a avut colon cancer, riscul dvs. this mult mai mare decât cei fără family background. În general, dacă aveți family antecedent, vârsta recomandată pentru screening this 45. Cu toate acestea, dacă știți vârsta în care a fost diagnosticată persoana din familie dvs., ar trebui să fiți scanat cu 10 ani înainte de acăeast. Deci, dacă tatăl a fost diagnosticat the 47 of ani, trebuie să fiți examine the 37 of ani.

Dacă nu vă antrenați în mod regulat: antrenamentul vă stimulează tractul gastrointestinal, care reglează process of digestion și vă menține colonul activ. “Or expose mai îndelungată la toxinele scaunului din colon necesare or expunere mai îndelungată la deșeurile care stau acolo”, spune Mark Welton, MD, consilier pentru sănătatea bărbaților și șef al surgeriei Cancer Center colorectale. Dacă aveți sau dietă bogată în meat roșie și grăsimi sau săracă în fibră: or dietă bogată în fibră vă crește scaunul, care mențin deșeurile în mișcare. expune-ți corpul la aceste toxine, adaugă Welton. În țări precum Africa, unde dietele oamenilor sunt bogate în fibră și sărace în grăsimi, sunt raportate mai multe decât incidentul de cancer. “Attribute acest lucru dietelor lor, deoarece occidental cultureă are această dietă bogată în grăsimi și sărace în fiber”, adaugă Welton.

Iubitor de carne? Dacă ai sub 50 de ani și nu ai family antecedent, probabil că te simți bine, spune Kalloo. Dar schimbarea dietei în bine nu poate face rău – încercați fulgi de ovăz tăiate din oțel dimineața.

Dacă fumați țigări sau uses tuti tutun: Deși an obicei prost de a smokes in this a clear semnal with sunteți such as drumul către cancerul colon, this a modifiable risk factor but care ar trebui să-l modifi – cu siguranță -. Dacă trebuie să renunți, încercați planul nostru pentru a vă lovi pofta de cigar.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Timp de zeci de ani, bărbații s-au prezentat cu atenție la cabinetul medicului, cândva în jurul vârstei de 50 de ani, pentru an initial PSA (testul antigenului specific prostatei). Odată cu creșterea nivelului de PSA, theory below, la fel crește șansele de a avea cancer de prostată.

În acum, Forța de lucru pentru servicii de prevenire din SUA (USPSTF) – același grup de experți medicali care au făcut titluri în 2009 propunând că femeie sub 50 de ani renounces the mammography – a preparat o recomandare number conform cărăii bărbaesi test. Noi recomandări se aplică la barbaților cu factorul de risc, în conformitate cu patrimoniul afro-american cu antecedente familiale de cancer de prostată.

Rat mortalității prin cancer of prostată a scăzut de când PSA-urile au devenit often the începutul anilor ’90, give this clarification dacă această scădere this rezultatul direct to the screening-ului sau datorită unor performanțe de tratament.

Problem cu testul PSA

“Screening-ul PSA pentru deistarea precoce a cancerului de prostată are mai multe daune decât beneficii”, a declarat pentru MensHealth.com, co-vice president of the USPSTF, Michael LeFevre, MD, professor of medicine of the family și comunitară the Universitatea din Missouri.

Riscul pentru fals-pozitiv apare foarte mult: level of PSA pot crește din cauza unei prostate mărite sau inflamate – ambele condiții benigne. Potrivit Societăți Americane a Cancerului, doar 25 până la 35% dintre bărbații care au or biopsy in bed unui ridicat level of PSA au de fapt cancer de prostată. Biopsiile nevalide sunt inutile, costisitoare, provoacă un risc de infecție la prostată aproximativ 1% în cadrul pacientului. Există, desigur, o problemă pentru utilizarea temporară a utilizării proaste. (Faceți clic aici pentru 5 teste medicale Do-It-Yourself care funcționează cu adevărat.) Mai multe teste driven a useless treatment

“Cele mai multe tipuri de cancer de prostată nu cresc rapid și mulți bărbați sunt tratați pentru tipuri de cancer care nu le-ar provoca niciodată rău”, spune Dr. LeFevre. Otis W. Brawley, MD, medical director at the American Cancer Society, a remarcat începutul acestui an, “[Multe tipuri de cancer de prostată] sunt vindecate, dar nu trebuie vindecate”.

Apoi, există efect secundar nedorite ale tratamentului: Dr. LeFevre spune că pentru fiecare 1,000 de bărbați chirurgical pentru cancer de prostată, 200 până la 300 vor suferi incontinenta urinară, impotență sau ambele; 10 până la 70 vor avea complicații severe postoperative period și cinci vor died 30 de zile de la complicații. Pentru a citi relatarea unviața unui bărbat după sau intervenție chirurgicală de cancer de prostată, citiți povestea câștigătorilor la Premiul Revistei Naționale I Want My Prostate Back.

Urologii împing înapoi pentru testarea PSA de rutină

Totuși, un urolog cu experiență, inclusiv Asociația Americană de Urologie, răspunde statelor USPTSF.

„Da, this an imperfect test: mulți bărbați au diagnostic cancer de prostată, ceea ce nu este în mod deosebit amenințător, iar o treime din cancerele de prostată cresc atât de încorporat bărbați sunt destinați să moară de Christopher Kîteaneșie, îâi de Christopher Kefulâiâiâi Urology și profesor de chirurgie la UC-San Diego School of Medicine. Give must să ajutăm patienții să ia decizii personalize în funcții de vârstă, sănătatea și agresiv cancerului. “

For example, a barbat în vârstă of 80 from ani ar trebui rar treaty, spune Kane, give a barbat of 50 of ani cu or tumoare de grad intermediar ar trebui probabil. A bărbat mai tânăr cu cancer cu cretere lentă poate fi urmărit în siguranță fără tratament, give when înțelegerea că, dacă devine mai agresiv, will need intervention. Test fiind spuse, a PSA test și biopsy sunt singura methodă Availability in prezent pentru a determines cinema is found in the tabără.

LeFevre spune că bărbații care prezintă simptome precum dificultăți the urinat sau urinări often does not apply to trebuie să consult medicul. Give consilierul pentru sănătatea bărbaților și urologul Larry Lipshultz, collegiate of medicină Baylor, remarcă care are 99.9% of cancerul de prostată this tăcut.

Ceea ce ar trebui să faci?

Lipshultz spune că va continue să recomanda paienților săi să carry out an initial PSA in the range of 50 of ani (40 cu risc crescut), ținând cont de faptul că „doar pentru că primul test de PSA this crescut nu are nevoie de neapărat cu . În funcție de Nivelurile dvs., medicul vă va repeta PSA la fiecare șase luni pentru a distinge un fals pozitiv de la o tendință ascendentă.

Kane, similarly, susține will continue to screen-ului, give or selectivitate în creștere cu treatment, cautând or recommend urology, pentru anormal PSA test pentru a discuta opțiunile dumneavoastră.

Concluzia, spun experții noștri: Faceți testul PSA. Now give presupuneți că cancerul the prostată must treaty.

Există și speranță la orizont. Kane adaugă că diagnostic test îmbunătățite, neinvazive, inclusive of molecular analysis and determine of severity of cancer, fără intervenție chirurgicală, ar trebui să fie disponibile pe scară largă în câțiva ani.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.